Importing T1 scripts to T2

Wiimote tutorials, configurations and GPC scripts (FPS like in Nintendo Wii/WiiU).

Moderator: OFC-Giorgio

Importing T1 scripts to T2

Postby ashep49017 » Tue Jan 12, 2021 6:06 pm

Team,

Any quick ways for me to import my wii mote script from T1 to T2? Its worked great for the last 6 years but I had to upgrade finally for the PS5. :innocent_smile_1:

Vr

Shep
User avatar
ashep49017
Sergeant First Class
Sergeant First Class
 
Posts: 24
Joined: Wed Oct 15, 2014 7:54 am

Re: Importing T1 scripts to T2

Postby J2Kbr » Tue Jan 12, 2021 7:06 pm

Normally all that is needed to do to use a Titan One script on the Titan Two is add the following line at the very beginning of the script code:

Code: Select all
#include <titanone.gph>

However, I how some Wiimote scripts are quite complex. These may need some manual conversion (specially on what related to button mappings).
ConsoleTuner Support Team
User avatar
J2Kbr
General of the Army
General of the Army
 
Posts: 20329
Joined: Tue Mar 18, 2014 1:39 pm


Return to Wiimote, Nunchuk and Sensorbar

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests