Titan Two Firmware 1.06-BETA (iOS 13 and Elite V2)

Official news and announcements from the ConsoleTuner team.

Re: Titan Two Firmware 1.06-BETA (iOS 13 and Elite V2)

Postby J2Kbr » Wed Nov 20, 2019 10:00 am

Thank you Buffy and Cpolanco for the feedback. With your results we now have the Elite S2 fully working wired, Bluetooth and with the Wireless Adapter, including Xbox One console authentication.

BTW. In the 1.06 update we will also have a new GPC function which will please the ones that makes use of controller headsets, the push_to_talk() built-in function, more details here:

https://www.consoletuner.com/wiki/index ... sh_to_talk
ConsoleTuner Support Team
User avatar
J2Kbr
General of the Army
General of the Army
 
Posts: 18327
Joined: Tue Mar 18, 2014 1:39 pm

Re: Titan Two Firmware 1.06-BETA (iOS 13 and Elite V2)

Postby Crash » Wed Nov 20, 2019 7:57 pm

That's Awesome! Any idea when the 1.06 update will go live (non-beta)?

Also, does this headset function work to tell the Xbox that the controller doesn't have a headset? I use a wireless headset, but have to reconnect every time since my Xbox thinks I'm using a headset through T2 controller and diverts audio away from my wireless headset.
User avatar
Crash
Private First Class
Private First Class
 
Posts: 3
Joined: Sun Jun 16, 2019 5:58 pm

Re: Titan Two Firmware 1.06-BETA (iOS 13 and Elite V2)

Postby J2Kbr » Wed Nov 20, 2019 8:40 pm

Crash wrote:That's Awesome! Any idea when the 1.06 update will go live (non-beta)?

It was just made alive. :smile0517:

Crash wrote:Also, does this headset function work to tell the Xbox that the controller doesn't have a headset?

This new function stops the MIC data to be forwarded to the console. The game audio will still work as normal.
ConsoleTuner Support Team
User avatar
J2Kbr
General of the Army
General of the Army
 
Posts: 18327
Joined: Tue Mar 18, 2014 1:39 pm

Re: Titan Two Firmware 1.06-BETA (iOS 13 and Elite V2)

Postby lavarsicious » Thu Nov 21, 2019 1:00 am

I seem to be missing Qt5TextToSpeech.dll - was this included in the update package?
lavarsicious
Corporal
Corporal
 
Posts: 5
Joined: Mon Dec 31, 2018 4:43 pm

Re: Titan Two Firmware 1.06-BETA (iOS 13 and Elite V2)

Postby Mad » Thu Nov 21, 2019 1:13 am

lavarsicious wrote:I seem to be missing Qt5TextToSpeech.dll - was this included in the update package?


I am also missing this DLL, preventing Gtuner from running.
ConsoleTuner Support Team || Discord
Mad
Major
Major
 
Posts: 899
Joined: Wed May 22, 2019 5:39 am

Re: Titan Two Firmware 1.06-BETA (iOS 13 and Elite V2)

Postby UK_Wildcats_Fans » Thu Nov 21, 2019 1:32 am

I am getting the same thing. I even tried downloading the dll from the internet and putting it in the LIB folder, but it did not work. I even tried to add it to the lib manifest. I did not get the error, but it won't open.
User avatar
UK_Wildcats_Fans
Brigadier General
Brigadier General
 
Posts: 2113
Joined: Thu Jan 08, 2015 6:53 pm
Location: San Diego, California USA

Re: Titan Two Firmware 1.06-BETA (iOS 13 and Elite V2)

Postby battlelog » Thu Nov 21, 2019 1:35 am

Same here, how can we get previous version? I deleted my old version. :whatever:
battlelog
Sergeant Major of the Army
Sergeant Major of the Army
 
Posts: 257
Joined: Sun Apr 17, 2016 6:50 am

Re: Titan Two Firmware 1.06-BETA (iOS 13 and Elite V2)

Postby J2Kbr » Thu Nov 21, 2019 1:37 am

The issue with missing dll is fixed, for the ones who updated Gtuner and got this error, please re-download from:

https://www.consoletuner.com/titan-two-downloads/

You can extract the zip file over your current Gtuner installation.
ConsoleTuner Support Team
User avatar
J2Kbr
General of the Army
General of the Army
 
Posts: 18327
Joined: Tue Mar 18, 2014 1:39 pm

Re: Titan Two Firmware 1.06-BETA (iOS 13 and Elite V2)

Postby lavarsicious » Thu Nov 21, 2019 1:40 am

... Cancels 3.6GB QT download

Thank you!
lavarsicious
Corporal
Corporal
 
Posts: 5
Joined: Mon Dec 31, 2018 4:43 pm

Re: Titan Two Firmware 1.06-BETA (iOS 13 and Elite V2)

Postby 8086 » Thu Nov 21, 2019 1:43 am

OSX. I opened Gtuner, plugged in my ES2 and saw it come up in Gtuner. Upgraded to 1.6.3.1 and it asked me to enter my system password. Entered password, pressed enter and Gtuner closed and re-opened. Now even after a full cold reboot no matter how or where I plug in the ES2 it vibrates and the white pinlight comes on, but Gtuner doesn't recognize it, as if I hadn't plugged anything in at all. Can't get Gtuner to recognize it now whatsoever. Nothing appears in device configuration.

Just tried also downloading fresh from https://www.consoletuner.com/titan-two-downloads/ and get the same problem. Also tried holding down the "Xbox" button for 10 seconds to reboot the ES2, no change. Did full cold reboot of laptop, same thing. Unplugged all USB hubs, fresh reboot, only thing plugged into the laptop is power and the ES2, no love. Cannot get it to recognize the ES2 now at all.

Code: Select all
System: macOS 10.15 (darwin 19.0.0, x86_64, x86_64-little_endian-lp64, LibGL)
Locale: English, UnitedStates
Gtuner: IV 1.6.3.1 EN:Automatic
Resources Dir: /Applications/GtunerIV.app/Contents/Resources
Data Dir: /Users/ME/Library/Application Support/Gtuner
Working Dir: <not set>


EDIT1: Downgraded to "Gtuner: IV 1.5.3.1 EN:Automatic" and same problem.
EDIT2: Upgraded back to 1.6.3.1, problem persists. Not sure how to get back to the previous beta version that was working.
EDIT3: Found a windows machine, and upgraded the ES2 firmware to the latest version. No change to Gtuner not recognising the ES2.
Attachments
no devices connected.png
no devices connected.png (13.66 KiB) Viewed 174 times
User avatar
8086
Sergeant
Sergeant
 
Posts: 8
Joined: Fri Nov 15, 2019 2:27 am

PreviousNext

Return to News and Announcements

Who is online

Users browsing this forum: dyzeryu, sammymeredith and 4 guests