MZ Titan (codename Gtuner Eos and Titan Eos)

Official news and announcements from the ConsoleTuner team.

Re: MZ Titan (codename Gtuner Eos and Titan Eos)

Postby TrayDay » Thu Sep 10, 2020 5:49 am

It's a great starter for those that just want something clean and simple without too much wires, etc. Nice one here. Great job!
User avatar
TrayDay
First Sergeant
First Sergeant
 
Posts: 60
Joined: Wed Nov 02, 2016 11:12 pm

Re: MZ Titan (codename Gtuner Eos and Titan Eos)

Postby J2Kbr » Thu Sep 10, 2020 9:58 am

bonefisher wrote:Is it a Titan Two chip?

No, the MZ Titan is a single chip solution, not sharing anything from the Titan Two's hardware.
ConsoleTuner Support Team
User avatar
J2Kbr
General of the Army
General of the Army
 
Posts: 20329
Joined: Tue Mar 18, 2014 1:39 pm

Re: MZ Titan (codename Gtuner Eos and Titan Eos)

Postby bonefisher » Fri Sep 11, 2020 4:59 pm

I just bought one to tinker around with! :joia:
bonefisher
Lieutenant General
Lieutenant General
 
Posts: 5396
Joined: Thu Jan 29, 2015 10:49 am

Re: MZ Titan (codename Gtuner Eos and Titan Eos)

Postby Scachi » Mon Sep 14, 2020 8:21 am

Okay... I am too dumb to use that website.
It is not clear to me if I am ordering a mz titan or not when I want to buy one.
Is there a mz titan with 4 buttons available that will be useable as p1..p4 as the elite controller paddles to map custom stuff via a Titan two then ?
From the mz titan page, selecting "shop now" brings me to the console selection page, I select Ps4, select my stuff: 4 buttons, no modz (only want to use the 4 custom buttons to be able to use them as p1..p4 if possible at all)
and the final cart detail page isn't mentioning mz titan at all.
User avatar
Scachi
Brigadier General
Brigadier General
 
Posts: 2790
Joined: Wed May 11, 2016 6:25 am
Location: Germany

Re: MZ Titan (codename Gtuner Eos and Titan Eos)

Postby bonefisher » Mon Sep 14, 2020 8:30 am

I was looking at that for PS4 controller and don't know if I would go with pro edition paddles or the regular that they put on custom one's!
bonefisher
Lieutenant General
Lieutenant General
 
Posts: 5396
Joined: Thu Jan 29, 2015 10:49 am

Re: MZ Titan (codename Gtuner Eos and Titan Eos)

Postby bonefisher » Mon Sep 14, 2020 8:34 am

I think you still need app to assign for paddles
bonefisher
Lieutenant General
Lieutenant General
 
Posts: 5396
Joined: Thu Jan 29, 2015 10:49 am

Re: MZ Titan (codename Gtuner Eos and Titan Eos)

Postby Mad » Mon Sep 14, 2020 8:36 am

Scachi wrote:It is not clear to me if I am ordering a mz titan or not when I want to buy one.

I thought the same when browsing, but here is a banner being displayed:
mz.png
mz.png (206.97 KiB) Viewed 536 times
ConsoleTuner Support Team || Discord || YouTube || Twitter
Mad
Major General
Major General
 
Posts: 3293
Joined: Wed May 22, 2019 5:39 am

Re: MZ Titan (codename Gtuner Eos and Titan Eos)

Postby Scachi » Mon Sep 14, 2020 9:00 am

bonefisher wrote:I think you still need app to assign for paddles

Using the app is not a problem, as long as I can select/map the 4 additional buttons to output as P1 to P4 to use the buttons for custom code in custom T2 scripts on my T2 then.
User avatar
Scachi
Brigadier General
Brigadier General
 
Posts: 2790
Joined: Wed May 11, 2016 6:25 am
Location: Germany

Re: MZ Titan (codename Gtuner Eos and Titan Eos)

Postby bonefisher » Mon Sep 14, 2020 9:11 am

Scachi wrote:
bonefisher wrote:I think you still need app to assign for paddles

Using the app is not a problem, as long as I can select/map the 4 additional buttons to output as P1 to P4 to use the buttons for custom code in custom T2 scripts on my T2 then.

I'll let you know when I get mine in and give a test! Unless J2Kbr chimes in before then I'm sure he knows!
bonefisher
Lieutenant General
Lieutenant General
 
Posts: 5396
Joined: Thu Jan 29, 2015 10:49 am

Re: MZ Titan (codename Gtuner Eos and Titan Eos)

Postby Scachi » Mon Sep 14, 2020 9:25 am

bonefisher wrote:
Scachi wrote:
bonefisher wrote:I think you still need app to assign for paddles

Using the app is not a problem, as long as I can select/map the 4 additional buttons to output as P1 to P4 to use the buttons for custom code in custom T2 scripts on my T2 then.

I'll let you know when I get mine in and give a test! Unless J2Kbr chimes in before then I'm sure he knows!

Thank you ! :smile0517:
User avatar
Scachi
Brigadier General
Brigadier General
 
Posts: 2790
Joined: Wed May 11, 2016 6:25 am
Location: Germany

PreviousNext

Return to News and Announcements

Who is online

Users browsing this forum: Majestic-12 [Bot] and 3 guests