mouse & keyboard wont respond when xim is connected to titan

Forum to discuss the scripts, configs and connection of XIM with the Titan devices.

Moderator: antithesis

mouse & keyboard wont respond when xim is connected to titan

Postby Goated1 » Wed Sep 15, 2021 6:50 am

Ive spent $100's troubleshooting this and still dont have a solution so im hoping someone with my experience than i do can help.

When I use my xim independently on my console, both with and without ximlink it works flawlessly. When i plug my xim in i dont get any response although the key inputs are shown on ximlink but not the xim app.

I bought a brand new controller that came with a cord from microsoft. Ive tried a gold plated cord for my new controller as well. Ive tried adding a power adapter to my titan 2 as well. I have my controller plugged into the first slot for xim and the xim link plugged into the third slot. My apex is plugged into slot A on my titan.

Any suggestions are appreciated
User avatar
Goated1
Private
Private
 
Posts: 1
Joined: Wed Sep 08, 2021 1:52 pm

Re: mouse & keyboard wont respond when xim is connected to t

Postby Mad » Wed Sep 15, 2021 8:52 am

Hi,

Have you set the right output protocol for your console in gtuner>device configuration?
ConsoleTuner Support Team || Discord || YouTube || Twitter
Mad
Major General
Major General
 
Posts: 3807
Joined: Wed May 22, 2019 5:39 am


Return to XIM Apex, XIM4, XIM Edge with Titan devices

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests