T2 vs xim apex

Forum to discuss the usage, configuration and connection of XIM Apex, XIM4, XIM Edge, XIM3 with the Titan Two and Titan One devices. As well as dedicated Gamepacks, scripts, macros and combos for the XIM products.

Moderator: antithesis

Re: T2 vs xim apex

Postby J2Kbr » Sat Sep 07, 2019 2:22 pm

Not sure if the solution I use would be useful for your case, but what I do is have 3 dedicated buttons for building.When one of these button is pressed, the script automatically enters in building mode (press circle once) and keeps placing that piece (R2) as long as I kept the button held down. As soon as the button is released, the script exits building by pressing circle once again.
ConsoleTuner Support Team
User avatar
J2Kbr
General of the Army
General of the Army
 
Posts: 17924
Joined: Tue Mar 18, 2014 1:39 pm

Re: T2 vs xim apex

Postby Harrers » Sat Oct 12, 2019 8:07 am

Hello alan
is it generally better to use the mouse on titan 2? and what about bf5?
thank you harrers
User avatar
Harrers
Corporal
Corporal
 
Posts: 4
Joined: Thu Jan 31, 2019 5:21 pm

Re: T2 vs xim apex

Postby Bigrumba » Thu Oct 31, 2019 2:41 pm

i use the back button on the mouse to enter into build mode
i also mapped my change to pickaxe mode to 1 on the keybaord, essentially i can go into build mode and build very quickly using just my mouse
User avatar
Bigrumba
Sergeant First Class
Sergeant First Class
 
Posts: 18
Joined: Tue Oct 02, 2018 9:11 am

Previous

Return to XIM Apex, XIM4, XIM Edge, XIM3 with Titan devices

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests