Gpc script ide problem

Gtuner IV general support. Operation, questions, updates, feature request.

Gpc script ide problem

Postby Mike11111 » Sun Apr 24, 2022 3:27 am

Hello if anyone can help i would appreciate it. I just got the titan 2..so far ive dragged and dropped some scripts saved on my desktop to my memory slots. U can see them there..it says loading memory slot 4 or 5 ect but i cant accessbthebcode for tweaking because my gpc script ide only shows a blank grey box. Does anyone know if im overlooking something. Thanks for any help
User avatar
Mike11111
Private First Class
Private First Class
 
Posts: 2
Joined: Sun Apr 24, 2022 3:16 am

Re: Gpc script ide problem

Postby Mad » Sun Apr 24, 2022 3:42 am

If it only shows drag-drop then the source code is private.
Open source scripts will have a download option.
ConsoleTuner Support Team || Discord || YouTube || Twitter
Mad
Major General
Major General
 
Posts: 4281
Joined: Wed May 22, 2019 5:39 am

Re: Gpc script ide problem

Postby Mike11111 » Mon Apr 25, 2022 6:24 pm

Hey thanks for replying..it was an error on my part..im new to gtuner..was given a script directly not from the online scripts..and did not know i had to drop the file directly in the script window to see the code. Thanks again.
User avatar
Mike11111
Private First Class
Private First Class
 
Posts: 2
Joined: Sun Apr 24, 2022 3:16 am


Return to Gtuner IV Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests