Interactive Configuration ... lost in bytespace ? Helpertool

GPC script programming for Titan Two device. Code examples, how to, questions, requests.

Moderators: The_Rabid_Taco, pablosscripts, bonefisher

Re: Interactive Configuration ... lost in bytespace ? Helper

Postby Scachi » Sat Feb 23, 2019 8:49 pm

UK_Wildcats_Fans wrote:It works when I open the file from your program and then export it. It creates the two file names with data & chart csv files. When I use clipboard, it only gives the one CSV file without data or chart added to the name.

It was caused by a problem (me being stupid) in the file name creation for the export file name.
Now it should work fine in all cases.
Uploaded new version https://github.com/J2Kbr/GtunerIV/issues/171
User avatar
Scachi
Brigadier General
Brigadier General
 
Posts: 2242
Joined: Wed May 11, 2016 6:25 am
Location: Germany

Re: Interactive Configuration ... lost in bytespace ? Helper

Postby UK_Wildcats_Fans » Sun Feb 24, 2019 3:37 pm

This is awesome. The main data definitely helps to avoid conflicts. After that I LOVE the chart view, so I can tell where I have free spaces for new variables without having to do the calculations. I was trying to do a similar thing manually in Excel.

I intentionally created conflicts in my pmem (overlapping memory) because I wanted to see how that shows in the chart view. Unfortunately, I noticed that your program does not flag it as a memory conflict.

Both staring at address 20 with one 16 bits and the other 32 bits. It showed it as green OK.
User avatar
UK_Wildcats_Fans
Brigadier General
Brigadier General
 
Posts: 2109
Joined: Thu Jan 08, 2015 6:53 pm
Location: San Diego, California USA

Re: Interactive Configuration ... lost in bytespace ? Helper

Postby Scachi » Sun Feb 24, 2019 4:00 pm

Yeah, I have to rework the error checking a bit as I had to change some things for being able to distinguish between bytes filled by multiple bit IC options using bitsize=1 and normally filled bytes by bitsize=32
User avatar
Scachi
Brigadier General
Brigadier General
 
Posts: 2242
Joined: Wed May 11, 2016 6:25 am
Location: Germany

Re: Interactive Configuration ... lost in bytespace ? Helper

Postby Scachi » Sun Feb 24, 2019 9:23 pm

Uploaded version 1.6.17 : Error checking should be working again
User avatar
Scachi
Brigadier General
Brigadier General
 
Posts: 2242
Joined: Wed May 11, 2016 6:25 am
Location: Germany

Re: Interactive Configuration ... lost in bytespace ? Helper

Postby UK_Wildcats_Fans » Sun Feb 24, 2019 9:57 pm

That was very quick. Great job.
User avatar
UK_Wildcats_Fans
Brigadier General
Brigadier General
 
Posts: 2109
Joined: Thu Jan 08, 2015 6:53 pm
Location: San Diego, California USA

Re: Interactive Configuration ... lost in bytespace ? Helper

Postby Scachi » Mon Mar 04, 2019 4:20 pm

Update - Version 1.6.18
Fixes a bug when parsing scripts that have the IC in a seperate header file.
User avatar
Scachi
Brigadier General
Brigadier General
 
Posts: 2242
Joined: Wed May 11, 2016 6:25 am
Location: Germany

Re: Interactive Configuration ... lost in bytespace ? Helper

Postby Scachi » Thu Mar 07, 2019 8:20 pm

Update - Version 1.6.19
Fixes a bug on reload of a script file. It was readrawing the list all over again on each item it deleted resulting in slow reload.
https://github.com/J2Kbr/GtunerIV/issues/171
User avatar
Scachi
Brigadier General
Brigadier General
 
Posts: 2242
Joined: Wed May 11, 2016 6:25 am
Location: Germany

Re: Interactive Configuration ... lost in bytespace ? Helper

Postby UK_Wildcats_Fans » Fri Mar 08, 2019 7:15 pm

It is getting hard to keep up with all the updates. LOL
User avatar
UK_Wildcats_Fans
Brigadier General
Brigadier General
 
Posts: 2109
Joined: Thu Jan 08, 2015 6:53 pm
Location: San Diego, California USA

Re: Interactive Configuration ... lost in bytespace ? Helper

Postby Scachi » Fri Sep 20, 2019 7:36 am

Update - Version 1.6.20
Added .gph to the file open dialog to allow reading of IC from .gph files.
User avatar
Scachi
Brigadier General
Brigadier General
 
Posts: 2242
Joined: Wed May 11, 2016 6:25 am
Location: Germany

Re: Interactive Configuration ... lost in bytespace ? Helper

Postby Scachi » Fri Oct 04, 2019 9:46 am

Udpate - Version 1.6.21
byteoffset overlapping test should work again. It was reporting false errors in some cases.
User avatar
Scachi
Brigadier General
Brigadier General
 
Posts: 2242
Joined: Wed May 11, 2016 6:25 am
Location: Germany

PreviousNext

Return to GPC Script Programming (Titan Two)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests