Convert Titan One scripts to Titan Two the easy way

Tutorials, How-tos and FAQs for the Titan Two device.

Re: Convert Titan1 scripts to Titan2 the easy way

Postby Mad » Thu Apr 23, 2020 9:46 pm

DPWillo95 wrote:I have recently tried to convert a CM script into a titan 2 script using the convertor by Buffy. When I load the script into GT and try to compile, it hits me with the following error messages:

I just converted the original with no issues. Make sure you are not converting the one you have already edited.
ConsoleTuner Support Team || Discord || YouTube || Twitter
Mad
Major General
Major General
 
Posts: 3968
Joined: Wed May 22, 2019 5:39 am

Re: Convert Titan1 scripts to Titan2 the easy way

Postby Fpswarfare » Wed May 06, 2020 2:33 am

Can someone make this available to download in the gpc library or post a link for the converted version for titan2.
User avatar
Fpswarfare
Sergeant
Sergeant
 
Posts: 7
Joined: Wed Jan 15, 2020 4:48 pm

Re: Convert Titan1 scripts to Titan2 the easy way

Postby Mad » Wed May 06, 2020 5:27 am

Fpswarfare wrote:Can someone make this available to download in the gpc library or post a link for the converted version for titan2.

Use the converter: viewtopic.php?f=3&t=12027
ConsoleTuner Support Team || Discord || YouTube || Twitter
Mad
Major General
Major General
 
Posts: 3968
Joined: Wed May 22, 2019 5:39 am

Re: Convert Titan One scripts to Titan Two the easy way

Postby Alfagamer » Thu Jun 03, 2021 9:22 am

Hi, you can learn me, how to convert cm scripts to t1 scripts?
User avatar
Alfagamer
First Sergeant
First Sergeant
 
Posts: 56
Joined: Fri Sep 04, 2020 7:58 am

Re: Convert Titan One scripts to Titan Two the easy way

Postby Mad » Fri Jun 04, 2021 12:51 am

Alfagamer wrote:Hi, you can learn me, how to convert cm scripts to t1 scripts?

You'll need to learn the GPC1 language: https://www.consoletuner.com/kbase/gpc_ ... s=AgAAAAE=
ConsoleTuner Support Team || Discord || YouTube || Twitter
Mad
Major General
Major General
 
Posts: 3968
Joined: Wed May 22, 2019 5:39 am

Re: Convert Titan One scripts to Titan Two the easy way

Postby TheLastOne » Sat Jul 24, 2021 9:29 pm

hello I bought a script which doesn’t run on my titan two but on a titan one someone could please adjust the script for me I don’t get through it myself
ps. text translated with google tranlater
User avatar
TheLastOne
Private First Class
Private First Class
 
Posts: 2
Joined: Thu Jun 24, 2021 4:24 pm

Re: Convert Titan One scripts to Titan Two the easy way

Postby Mad » Sat Jul 24, 2021 9:33 pm

TheLastOne wrote:hello I bought a script which doesn’t run on my titan two but on a titan one someone could please adjust the script for me I don’t get through it myself
ps. text translated with google tranlater

put this line at the very top:
Code: Select all
#include <titanone.gph>
ConsoleTuner Support Team || Discord || YouTube || Twitter
Mad
Major General
Major General
 
Posts: 3968
Joined: Wed May 22, 2019 5:39 am

Re: Convert Titan One scripts to Titan Two the easy way

Postby TheLastOne » Sat Jul 24, 2021 9:49 pm

this is the error message why??
GPC: ----- GPC Build: Warzone_TitaN2_Standard_Edition.gpc -----
GPC: Preprocessor started.
GPC error: Warzone_TitaN2_Standard_Edition.gpc(1): Can't open include file 'titanone.gph'
GPC: GPC Build ABORTED with 0 warning(s) and 1 error(s).

Can someone help me please
User avatar
TheLastOne
Private First Class
Private First Class
 
Posts: 2
Joined: Thu Jun 24, 2021 4:24 pm

Re: Convert Titan One scripts to Titan Two the easy way

Postby matt-c » Mon Oct 18, 2021 7:28 pm

Hi

Does anyone want to do the last of us part 1 script on the titan 2 please,
It would be much appreciated!

Thanks in advance if someone is willing to do it.
User avatar
matt-c
Master Sergeant
Master Sergeant
 
Posts: 27
Joined: Sun May 21, 2017 12:03 am

Previous

Return to Tutorials and FAQs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 19 guests