MaxAIM DI Issues?

Gtuner Plugins support. MaxAim, MaxRemapper, Combo Magick, Game Rec.

MaxAIM DI Issues?

Postby ArgentZero » Fri Apr 23, 2021 10:01 pm

Hey folks,

So I've been trying to setup coop with the Switch using Parsec and the Gtuner pro https://blog.parsec.app/how-to-play-mar ... df4d6f415/ but getting stuck at step 18.

I'm trying to have my partner map out his controller on MaxAim DI Plugin, but the plugin won't let me select Layout Options and I'm not sure why?

Can someone give me advice?
Attachments
Layout Options Unseletable.png
Layout Options Unseletable.png (10.25 KiB) Viewed 415 times
User avatar
ArgentZero
Private First Class
Private First Class
 
Posts: 2
Joined: Fri Apr 23, 2021 9:55 pm

Re: MaxAIM DI Issues?

Postby Mad » Tue Apr 27, 2021 9:44 am

Hi,

I don't have a T1 so I can run the plugin to check, but you should be able to create a new layout from the file menu?
ConsoleTuner Support Team || Discord || YouTube || Twitter
Mad
Major General
Major General
 
Posts: 3439
Joined: Wed May 22, 2019 5:39 am

Re: MaxAIM DI Issues?

Postby ArgentZero » Tue Apr 27, 2021 11:52 pm

I was able to figure it out (after shuffling through other people's thread and saw another user facing the same problem).

The solution was (for me at least) was placing the application in my hard drive (the DL is only an application and not an installer).

Leaving this here in hopes that it'll help other users facing the same issue.

Thanks!
User avatar
ArgentZero
Private First Class
Private First Class
 
Posts: 2
Joined: Fri Apr 23, 2021 9:55 pm


Return to Gtuner Plugins Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests