Using game scripts with Maxaim

MaxAim, MaxRemapper, Combo Magick, Game Rec.

Using game scripts with Maxaim

Postby pokerhontis99 » Mon Dec 04, 2017 5:02 pm

Am i able to use a gamepak or a script when using Maxaim?
User avatar
pokerhontis99
Master Sergeant
Master Sergeant
 
Posts: 34
Joined: Thu Jul 28, 2016 2:45 pm

Re: Using game scripts with Maxaim

Postby J2Kbr » Tue Dec 05, 2017 10:04 am

Gamepack no, scripts yes. You need load the script on the MaxAim DI (not on the device). To load it on MaxAim, first open the script using Gtuner PRO. With it opened on code editor, open the MaxAim DI plugin and click on Menu Layout -> Load GPC Script.
ConsoleTuner Support Team
User avatar
J2Kbr
General of the Army
General of the Army
 
Posts: 17946
Joined: Tue Mar 18, 2014 1:39 pm

Re: Using game scripts with Maxaim

Postby pokerhontis99 » Tue Dec 05, 2017 1:56 pm

That's good to know, thanks for the reply.
User avatar
pokerhontis99
Master Sergeant
Master Sergeant
 
Posts: 34
Joined: Thu Jul 28, 2016 2:45 pm


Return to Plugins Support (Titan One)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests