Titan One not recognizing console

Titan One general support. Questions, firmware update, feature request.

Titan One not recognizing console

Postby cessify » Sun Nov 11, 2018 11:08 pm

Hello! I have been using Titan One for a while now, and recently it has stopped working.

Now, when I plug in my Titan One it skips the Authentication on the l.e.d screen and skips straight to the standby animations with two dots.

When I plug my controller in, it recognizing it fine but it still, even though plugged into my console, displays the dot on the top left side of the led screen and the controller won't do anything.

When I have everything plugged in, it shows 0 with the top left dot still there, and the controller won't do anything.

I spent a good $80 on this and wouldn't like it to go to waste.

Thanks! - Ethan
User avatar
cessify
Private
Private
 
Posts: 1
Joined: Sun Nov 11, 2018 10:57 pm

Re: Titan One not recognizing console

Postby J2Kbr » Mon Nov 12, 2018 8:13 am

Based in your message it seems the output port of your device is damaged. However, there is a chance the output protocl configured in your device is not compatible with the console in use, in this case please configure the output protocol to AUTOMATIC by connecting your device on PC (using the PCPROG port), open Gtuner Pro and click on menu Tools -> Options ... in the Options window, click on Device tab.
ConsoleTuner Support Team
User avatar
J2Kbr
General of the Army
General of the Army
 
Posts: 17939
Joined: Tue Mar 18, 2014 1:39 pm


Return to Titan One Device

Who is online

Users browsing this forum: inspena12, xBEMOx and 6 guests