Black Ops 3 G-slide after patch?

Titan One general support. Questions, firmware update, feature request.

Black Ops 3 G-slide after patch?

Postby MonkeyNutz » Wed Feb 03, 2016 3:52 pm

Hi everyone :)

I was wondering if anyone could write me a short script to be able to perform a g-slide after the new patch for PS4.

Apparently you can still perform the g-slide if you double tap triangle while in the air.

So what I need is if you press left on the d-pad then do this:

- jump (x)
- Triangle,Trianle
- hold r3 (for half a second?)
- hold jump (for a second?)

I can fiddle about with the timings to get it to work but need the code first :innocent_smile_1:

Thanks :joia:
User avatar
MonkeyNutz
Private First Class
Private First Class
 
Posts: 3
Joined: Wed Feb 03, 2016 3:40 pm

Re: Black Ops 3 G-slide after patch?

Postby bonefisher » Wed Feb 03, 2016 5:14 pm

I don't know if I had the update unless it did it in background which I was waiting to release one that I built using tactical equipment. Maybe when get home from work I'll let you try it out to see if it works on your end.
bonefisher
Lieutenant General
Lieutenant General
 
Posts: 5344
Joined: Thu Jan 29, 2015 10:49 am

Re: Black Ops 3 G-slide after patch?

Postby MonkeyNutz » Wed Feb 03, 2016 5:29 pm

That would be amazing thank you :smile0202:

I have tried tweaking the superslide script from Rize77 but can't get it working :ashamed:
User avatar
MonkeyNutz
Private First Class
Private First Class
 
Posts: 3
Joined: Wed Feb 03, 2016 3:40 pm

Re: Black Ops 3 G-slide after patch?

Postby bonefisher » Wed Feb 03, 2016 5:42 pm

MonkeyNutz wrote:That would be amazing thank you :smile0202:

I have tried tweaking the superslide script from Rize77 but can't get it working :ashamed:

Did you try mine in library?
bonefisher
Lieutenant General
Lieutenant General
 
Posts: 5344
Joined: Thu Jan 29, 2015 10:49 am

Re: Black Ops 3 G-slide after patch?

Postby bonefisher » Thu Feb 04, 2016 12:30 am

Here is the G-Slide to try. Let me know how it works for you. Sometimes different connections gets different results.
viewtopic.php?f=6&t=3121&p=23008#p23008
bonefisher
Lieutenant General
Lieutenant General
 
Posts: 5344
Joined: Thu Jan 29, 2015 10:49 am

Re: Black Ops 3 G-slide after patch?

Postby MonkeyNutz » Fri Feb 05, 2016 5:04 pm

Thanks for the help guys but I have tried both of your scripts and g-slide is definitely patched on PS4 :icon_frown:
It's a shame cos that was the only fun thing to do in this game :P

I'm sure once the patch comes to Xbone more people will want to try and find a solution.
Fingers crossed :joia:
User avatar
MonkeyNutz
Private First Class
Private First Class
 
Posts: 3
Joined: Wed Feb 03, 2016 3:40 pm


Return to Titan One Device

Who is online

Users browsing this forum: mlgm and 59 guests