device not fuond?

Titan One general support. Questions, firmware update, feature request.

device not fuond?

Postby mounttaineer » Thu Feb 04, 2016 10:32 pm

I just installed the gtuner software on my pc and plugged in the titan but it will not let me do anything. It goes through the firmware update, but then says device not found make sure it is plugged in. anyone have any ideas or the same issue with this? This is a brand new unit.
Thanks
User avatar
mounttaineer
Corporal
Corporal
 
Posts: 5
Joined: Thu Feb 04, 2016 10:12 pm

Re: device not fuond?

Postby mounttaineer » Thu Feb 04, 2016 10:33 pm

nevermind, it worked after the 10th try...
User avatar
mounttaineer
Corporal
Corporal
 
Posts: 5
Joined: Thu Feb 04, 2016 10:12 pm

Re: device not fuond?

Postby J2Kbr » Fri Feb 05, 2016 8:25 am

Thanks for update the topic. The first time you plug the device it can take some time until the OS find and install the correct drivers.
ConsoleTuner Support Team
User avatar
J2Kbr
General of the Army
General of the Army
 
Posts: 18585
Joined: Tue Mar 18, 2014 1:39 pm

Re: device not fuond?

Postby mounttaineer » Sat Feb 06, 2016 6:32 pm

ya, it is working great now.
User avatar
mounttaineer
Corporal
Corporal
 
Posts: 5
Joined: Thu Feb 04, 2016 10:12 pm


Return to Titan One Device

Who is online

Users browsing this forum: ALcot, HaMMiN, medo7733 and 75 guests