Gtuner IV 1.07 PUBLIC RELEASE: Computer Vision

Official news and announcements from the ConsoleTuner team.

Re: Gtuner IV 1.07 PUBLIC RELEASE: Computer Vision

Postby Mad » Wed Apr 22, 2020 12:38 am

grarrg wrote:I extracted all files into the gtuner folder from 31 March and I still get the same result.

Navigate to your old Gtuner IV directory. Right click and copy the cache folder.
Navigate to your new Gtuner IV directory. Right click and paste.

When done correctly you will restore your old interactive configurations.

If this still doesn't work for you you'll need to re-install and config them.
ConsoleTuner Support Team || Discord || YouTube || Twitter
Mad
Major General
Major General
 
Posts: 3448
Joined: Wed May 22, 2019 5:39 am

Re: Gtuner IV 1.07 PUBLIC RELEASE: Computer Vision

Postby GGsUK » Wed Apr 22, 2020 2:46 am

This idea is absolutely insane
Just ordered a capture card, can’t wait to try it out
User avatar
GGsUK
First Sergeant
First Sergeant
 
Posts: 46
Joined: Wed Nov 20, 2019 5:50 pm

Re: Gtuner IV 1.07 PUBLIC RELEASE: Computer Vision

Postby J2Kbr » Wed Apr 22, 2020 9:15 am

RobEngle93 wrote:This idea is absolutely insane
Just ordered a capture card, can’t wait to try it out

:smile0517:
ConsoleTuner Support Team
User avatar
J2Kbr
General of the Army
General of the Army
 
Posts: 20329
Joined: Tue Mar 18, 2014 1:39 pm

Re: Gtuner IV 1.07 PUBLIC RELEASE: Computer Vision

Postby grarrg » Fri Apr 24, 2020 2:43 am

Mad wrote:
grarrg wrote:I extracted all files into the gtuner folder from 31 March and I still get the same result.

Navigate to your old Gtuner IV directory. Right click and copy the cache folder.
Navigate to your new Gtuner IV directory. Right click and paste.

When done correctly you will restore your old interactive configurations.

If this still doesn't work for you you'll need to re-install and config them.


Is there anyway to download the files from my console 2 into the Gtuner software?
User avatar
grarrg
Sergeant Major
Sergeant Major
 
Posts: 89
Joined: Thu May 31, 2018 6:49 pm

Re: Gtuner IV 1.07 PUBLIC RELEASE: Computer Vision

Postby Mad » Fri Apr 24, 2020 7:41 am

grarrg wrote:Is there anyway to download the files from my console 2 into the Gtuner software?

The interactive configurations are stored in the Gtuner IV\cache\ folder on your PC.
ConsoleTuner Support Team || Discord || YouTube || Twitter
Mad
Major General
Major General
 
Posts: 3448
Joined: Wed May 22, 2019 5:39 am

Re: [WIN & MAC Feb-25] Gtuner IV 1.07 BETA-20 (Computer Visi

Postby eddieboy911 » Thu May 28, 2020 5:29 pm

ThisGuy wrote:Ok so everything was working perfect with my titan 2 and I saw there was an update so I chose to do so. When that happened I got the error gtuner won’t open blah blah blah. Came to the site saw where it said use this zip so I did, gave me another error different. So I decided to take it back down in firmware and software back to 1.6. Did that but now I can’t interact with scripts or game packs, cog wheel is not in app anymore. So after all this I go back into my titan 2 and can see software version 1.6.3.1 firmwRe version is 1.7.1.0. Not sure if it’s supposed to be this way but I can no longer adjust what I have in slots for the titan 2 and can’t get the full upgrade on the titan 2. Any help would be greatly appreciated



This Guy, I was having the same issue just recently and it has been humbug where Gtuner IV freezes or hangs up. If you copy all to a local folder(C:/GtunerIV or something like that, send a shortcut to ur desktop). Everytime it freezes, delete all in the folder except the Cache folder. This will enable u to keep settings and not have to redo every single slot every single time.

Hope this helps. Its annoying, but good thing file size is small.
User avatar
eddieboy911
Staff Sergeant
Staff Sergeant
 
Posts: 15
Joined: Thu May 28, 2020 5:25 pm

Re: Gtuner IV 1.07 PUBLIC RELEASE: Computer Vision

Postby J2Kbr » Sat May 30, 2020 12:38 pm

Welcome to our forums eddie and thank you for your input. :smile0517:
ConsoleTuner Support Team
User avatar
J2Kbr
General of the Army
General of the Army
 
Posts: 20329
Joined: Tue Mar 18, 2014 1:39 pm

Re: Gtuner IV 1.07 PUBLIC RELEASE: Computer Vision

Postby oldmanonworld1 » Tue Sep 22, 2020 10:38 am

hey! im using the apex pack and the apex antirecoil script (vision)..

is there any way to make it runnable with just this sreen? guess less impacht on performance and the weapons are down there. i have no clue how it works in general, since my FULLSCREEN capture realising no weapon i tryd this. kinda not work :P
Attachments
ct.png
ct.png (211.55 KiB) Viewed 1466 times
User avatar
oldmanonworld1
Sergeant
Sergeant
 
Posts: 9
Joined: Tue Sep 22, 2020 9:39 am

Re: Gtuner IV 1.07 PUBLIC RELEASE: Computer Vision

Postby J2Kbr » Mon Oct 19, 2020 1:48 pm

Hi oldmanonworld1,

Despite the full frame being showed in the Computer Vision interface, the GCV script use just this part for CV analysis. Crop the frame as you are suggesting will not increase the performance.
ConsoleTuner Support Team
User avatar
J2Kbr
General of the Army
General of the Army
 
Posts: 20329
Joined: Tue Mar 18, 2014 1:39 pm

Re: Gtuner IV 1.07 PUBLIC RELEASE: Computer Vision

Postby StephanTimmers » Sun Mar 21, 2021 3:24 pm

Hello i just bought an elgato HD60 S+ and itself is working fine. Now i installed computer vision and have all the green checks when i check in Gtuner.

Problem is when i click "Detect Devices" in Computer Vision tab (when you add a new video source) Gtuner crashes. I already have the newest version installed on my MACBOOK PRO.

Can someone please help me. I also tried to set this up on my mac with Bootcamp which didnt work either. Im fine with either as long as it works.
User avatar
StephanTimmers
Sergeant
Sergeant
 
Posts: 7
Joined: Sat Aug 03, 2019 10:05 am

PreviousNext

Return to News and Announcements

Who is online

Users browsing this forum: rainaemise and 5 guests