Titan Two Ps4 Pro

Titan Two general support. Questions, firmware update, feature request.

Moderator: J2Kbr

Razer Wolverine on PS4

Postby CLAS275 » Mon Apr 15, 2019 9:24 pm

Ok, so sometimes the Wolverine works on the PS4 and im able to play maybe half a game before it cuts out. I’ve even had the Wolverine running without a PS4 controller connected to th T2. But it doesnt seem to stay working on the ps4. Actually most times, when i have the ps4 controller plugged in & the wolverine, the wolverine doesnt respond. Anybody had this issue
User avatar
CLAS275
Sergeant
Sergeant
 
Posts: 7
Joined: Fri Mar 15, 2019 7:32 am

Re: Razer Wolverine on PS4

Postby J2Kbr » Tue Apr 16, 2019 9:05 am

I believe this case is similar to what we are discussing here:

viewtopic.php?p=83430#p83430
ConsoleTuner Support Team
User avatar
J2Kbr
General of the Army
General of the Army
 
Posts: 17313
Joined: Tue Mar 18, 2014 1:39 pm

Titan Two Ps4 Pro

Postby CLAS275 » Wed Apr 17, 2019 3:03 am

Hi guys. When i use the T2 on the xb1 it works just fine. But when i use it on the Ps4 pro with the Razer Wolverine it works maybe 1/10 times but then the Wolverine cuts out midgame. Then i try and use the T2 with the dualshock 4 controler & it doesnt work. Its like the T2 is choosing when it wants to work with the ps4. Can any1 help
User avatar
CLAS275
Sergeant
Sergeant
 
Posts: 7
Joined: Fri Mar 15, 2019 7:32 am

Re: Razer Wolverine on PS4

Postby CLAS275 » Wed Apr 17, 2019 3:05 am

Is there any help for this?
User avatar
CLAS275
Sergeant
Sergeant
 
Posts: 7
Joined: Fri Mar 15, 2019 7:32 am

Re: Titan Two Ps4 Pro

Postby J2Kbr » Thu Apr 18, 2019 1:25 pm

First, update your Gtuner IV and Titan Two firmware with the new versions released this morning.

After that proceed as the following:

1) Unplug all controllers from the Titan Two;
2) Connect the output to the XB1 console;
3) Connect the PROG port to your computer;
4) Open Gtuner IV and go to top menu Tools -> "Fetch Descriptors ...";
5) Plug the Razer Wolverine to any port at the front of the Titan Two;
6) Wait couple seconds for this window be update with the captured data;
7) Click on the button "Copy Descriptors" and post here.

Thank you.
ConsoleTuner Support Team
User avatar
J2Kbr
General of the Army
General of the Army
 
Posts: 17313
Joined: Tue Mar 18, 2014 1:39 pm


Return to Titan Two Device

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests