FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Tutorials, How-tos and FAQs for the Titan One device.

Re: FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Postby jesus1 » Mon Feb 22, 2016 6:42 am

Can i make mouse and keyboard work with 2.0 4 port usb ultra mini hub? I wanna play halo with mouse and keyboard
User avatar
jesus1
Staff Sergeant
Staff Sergeant
 
Posts: 11
Joined: Wed Feb 03, 2016 6:29 am

Re: FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Postby J2Kbr » Mon Feb 22, 2016 11:12 am

jesus1 wrote:Can i make mouse and keyboard work with 2.0 4 port usb ultra mini hub? I wanna play halo with mouse and keyboard

Hello, I have just replied your PM with same question, here is a copy of my anwser.

Unfortunately no. The Titan One does not support usb hub or K&M natively. The support for Keyboard and Mouse is provided by the MaxAim DI plugin, you just need one Titan One device. The MaxAim DI plugin captures the keyboard and mouse input from your PC, converts these inputs according to a layout you set and, through the Titan One device, sends your commands to console.

Here you can find more information about MaxAim DI and how it works:
http://www.consoletuner.com/kbase/maxai ... cation.htm
ConsoleTuner Support Team
User avatar
J2Kbr
General of the Army
General of the Army
 
Posts: 19173
Joined: Tue Mar 18, 2014 1:39 pm

Re: FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Postby jesusboodro » Sun Jul 10, 2016 8:26 pm

halo 2 2016. can some help me add yy combo to my doubeshot
Code: Select all
   main {
        if (get_val(XB1_RB)) { set_val(XB1_RB, 0); combo_run(DoubleShot); }
        if (get_val(XB1_LB)) { set_val(XB1_LB, 0); combo_run(BXR); }
        if (event_press(XB1_LEFT)) { combo_run(GrenadeSwitch); }
    }
 
    combo GrenadeSwitch {
        set_val(XB1_LB, 100);
        wait(40); wait(20);
    }
 
    combo BXR {
        set_val(XB1_B, 100);
        wait(195);
        set_val(XB1_X, 100);
        set_val(XB1_RT, 100);
        wait(150);
    }
 
    combo DoubleShot {
        set_val(XB1_RT, 100);
        wait(100); wait(45);
        set_val(XB1_RT, 100);
        wait(60);
        set_val(XB1_X, 100);
        wait(60); wait(140);
    }
User avatar
jesusboodro
Private
Private
 
Posts: 1
Joined: Sun Jul 10, 2016 7:24 pm

Re: FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Postby bonefisher » Sun Jul 10, 2016 9:25 pm

@jesusboodro please refer to this post. viewtopic.php?f=6&t=3224 The script your looking for is made up already in the scripting forums. If you need help with scripting please post question in that section. Thanks!
bonefisher
Lieutenant General
Lieutenant General
 
Posts: 5366
Joined: Thu Jan 29, 2015 10:49 am

trouble shooting

Postby MstSgt Parker » Wed Sep 14, 2016 3:15 pm

plugged my titan one in but gtuner pro is not registering it as connected even if i force it into programming mode. what do I do?
User avatar
MstSgt Parker
Private
Private
 
Posts: 1
Joined: Wed Sep 14, 2016 2:37 pm

Re: trouble shooting

Postby UK_Wildcats_Fans » Wed Sep 14, 2016 3:27 pm

MstSgt Parker wrote:plugged my titan one in but gtuner pro is not registering it as connected even if i force it into programming mode. what do I do?


How do you have it connected? The computer should be plugged into the PC Prog port on the side of the Titan 1 using a USB to Mini USB cable that came with the unit. You should not plug the Titan 1 directly into the USB slot on the computer.
User avatar
UK_Wildcats_Fans
Brigadier General
Brigadier General
 
Posts: 2171
Joined: Thu Jan 08, 2015 6:53 pm
Location: San Diego, California USA

How do I use keyboard and mouse on ps4 for Destiny 2?

Postby brennanzacharias » Tue Feb 25, 2020 10:43 pm

I cant seem to find out how to find the script or how to write the script to be able to use keyboard and mouse on ps4... PLEASE HELP. I am using Titan One btw
User avatar
brennanzacharias
Private
Private
 
Posts: 1
Joined: Tue Feb 25, 2020 10:41 pm

Re: How do I use keyboard and mouse on ps4 for Destiny 2?

Postby Mad » Wed Feb 26, 2020 12:38 am

brennanzacharias wrote:I cant seem to find out how to find the script or how to write the script to be able to use keyboard and mouse on ps4... PLEASE HELP. I am using Titan One btw

Welcome. :smile0201:

You'll need the MaxAim plugin: https://www.consoletuner.com/kbase/maxa ... cation.htm
ConsoleTuner Support Team || Discord || YouTube || Twitter
Mad
Colonel
Colonel
 
Posts: 1840
Joined: Wed May 22, 2019 5:39 am

Re: FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Postby mciccarelli » Fri May 15, 2020 10:54 pm

How do I set the Titan 1 up???? I am a newby. I have a titan one and am just trying to get my g27 steering wheel pedals (clutch) and shifter to work on my xbox 1.
User avatar
mciccarelli
Private
Private
 
Posts: 1
Joined: Fri May 15, 2020 10:50 pm

Re: FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Postby prototype » Sun May 17, 2020 7:22 pm

You can find some tutorials in the first page of this section. This one should work for you:
viewtopic.php?f=18&t=1216#p9033

In some words you have to be connected to the PC and software while playing and use the MaxAim DI plugin. Unlike the Titan Two which can do the same without the need of a computer and have the Force Feedback support.
Console tuner since my 1st controller.
Believe or dare, It's Titanic! :smile0517:
User avatar
prototype
Brigadier General
Brigadier General
 
Posts: 3106
Joined: Sun Dec 16, 2012 1:43 pm

Previous

Return to Tutorials and FAQs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests