Help With Titan two

Titan Two general support. Questions, firmware update, feature request.

Moderator: J2Kbr

Help With Titan two

Postby Evang3los » Thu Oct 04, 2018 12:07 am

I was a titan one user. i recently bought the titan two, but i see that there are less things that you can do with the titan two. even though it is more expensive.

1. on Gtuner on titan 1 you could select the ps4 10 minute timout and it would automatically reconnect. where is this on gtuner iv?

2. what happened to max remapper? do i have to learn how to write scripts and code just to use it? can that be brought back?

3. I thought the 10 minute validation was done on the titan two, but it still happens to me.
User avatar
Evang3los
Corporal
Corporal
 
Posts: 4
Joined: Sun Jul 29, 2018 6:29 pm

Re: Help With Titan two

Postby Sillyasskid » Thu Oct 04, 2018 12:32 am

Evang3los wrote:2. what happened to max remapper? do i have to learn how to write scripts and code just to use it? can that be brought back?
In GtunerIV create a new Input translator file. You can do re-mappings within that.

Evang3los wrote:3. I thought the 10 minute validation was done on the titan two, but it still happens to me.
https://www.consoletuner.com/wiki/index ... figuration
User avatar
Sillyasskid
Captain
Captain
 
Posts: 574
Joined: Sat May 14, 2016 3:07 am

Re: Help With Titan two

Postby Evang3los » Thu Feb 14, 2019 7:28 am

Thanks so much for the response. I forgot to check this until now.
User avatar
Evang3los
Corporal
Corporal
 
Posts: 4
Joined: Sun Jul 29, 2018 6:29 pm


Return to Titan Two Device

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests