KMG Capture Unavailable

Gtuner IV general support. Operation, questions, updates, feature request.

KMG Capture Unavailable

Postby rivox1 » Wed Jan 09, 2019 2:48 pm

Hello community,

I recently upgraded to a Titan Two device and I'm trying to use KMG Capture to control my console using Mouse + Keyboard (Basically replicating the Max Aim DI from the Titan One)

However, KMG Capture is constantly grayed out. Can anybody point me to a guide on how to operate this function? The official documentation is of little help.

Thank you
User avatar
rivox1
Staff Sergeant
Staff Sergeant
 
Posts: 14
Joined: Sun Sep 03, 2017 6:07 pm

Re: KMG Capture Unavailable

Postby J2Kbr » Wed Jan 09, 2019 3:10 pm

The KMG Capture currently is available only on Gtuner IV Windows. On Mac this features was not yet implemented as I still need investigate how to access raw input data from keyboard and mouse on Mac (if is even possible).
ConsoleTuner Support Team
User avatar
J2Kbr
General of the Army
General of the Army
 
Posts: 17267
Joined: Tue Mar 18, 2014 1:39 pm

Re: KMG Capture Unavailable

Postby rivox1 » Sun Jan 13, 2019 11:59 pm

J2Kbr wrote:The KMG Capture currently is available only on Gtuner IV Windows. On Mac this features was not yet implemented as I still need investigate how to access raw input data from keyboard and mouse on Mac (if is even possible).



Well, that explains it! LOL. Thank you!
User avatar
rivox1
Staff Sergeant
Staff Sergeant
 
Posts: 14
Joined: Sun Sep 03, 2017 6:07 pm


Return to Gtuner IV Support (Titan Two)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest