Firmware Update "broke" my T2

Titan Two general support. Questions, firmware update, feature request.

Moderator: J2Kbr

Re: Firmware Update "broke" my T2

Postby J2Kbr » Sun Mar 17, 2019 9:47 am

QZ900 wrote:My T2 was working fine before the update on 3/13. I've tried resetting and updating the firmware, removing and reinstalling the scripts, but anytime I plug it into my XB1X, I get the AU error. Any suggestions?

Please try again with the firmware just released (1.00RC rev. 5) to check if any improvement can be noticed.

More info on the firmware update here:
viewtopic.php?p=81657#p81657
ConsoleTuner Support Team
User avatar
J2Kbr
General of the Army
General of the Army
 
Posts: 17121
Joined: Tue Mar 18, 2014 1:39 pm

Re: Firmware Update "broke" my T2

Postby QZ900 » Sun Mar 17, 2019 4:01 pm

Still the same thing. Removed and readded the scripts after update, AU with no output light.
User avatar
QZ900
Sergeant
Sergeant
 
Posts: 9
Joined: Thu Nov 22, 2018 4:57 am

Re: Firmware Update "broke" my T2

Postby J2Kbr » Sun Mar 17, 2019 6:36 pm

QZ900 wrote:Still the same thing. Removed and readded the scripts after update, AU with no output light.

Re-reading your messages more carefully it seems your issue is something else.

AU means the console (XB1) is requesting authentication from the plugged device. With the Titan Two you need connect a XB1 controller to any of the input ports (normally Input-B) in order for the device be capable to reply the auth requests from the console.

Please confirm of you have a Xbox One controller plugged into the Titan Two. If yes, check if the status LED of the port where the XB1 controller is plugged is GREEN.

Thank you.
ConsoleTuner Support Team
User avatar
J2Kbr
General of the Army
General of the Army
 
Posts: 17121
Joined: Tue Mar 18, 2014 1:39 pm

Re: Firmware Update "broke" my T2

Postby QZ900 » Mon Mar 18, 2019 3:40 am

I have a USB from the XB1 to the output slot of the T2 and a USB from the Input A of the T2 to the controller. The Green light by the Input is on, but the light by the output is not.
User avatar
QZ900
Sergeant
Sergeant
 
Posts: 9
Joined: Thu Nov 22, 2018 4:57 am

Re: Firmware Update "broke" my T2

Postby J2Kbr » Mon Mar 18, 2019 1:05 pm

QZ900 wrote:I have a USB from the XB1 to the output slot of the T2 and a USB from the Input A of the T2 to the controller. The Green light by the Input is on, but the light by the output is not.

Please confirm: With the connections above described the OUTPUT status LED is off (no light) and the device's display is still showing AU? Thank you.
ConsoleTuner Support Team
User avatar
J2Kbr
General of the Army
General of the Army
 
Posts: 17121
Joined: Tue Mar 18, 2014 1:39 pm

Re: Firmware Update "broke" my T2

Postby QZ900 » Mon Mar 18, 2019 3:12 pm

Correct, the light is off. Perhaps it's not an AU error, as the T2 screen just appears to "cycling" or "loading" but never stops on a number. The motion goes top to bottom repeatedly. Really hoping to get this thing working asap. Thanks.
User avatar
QZ900
Sergeant
Sergeant
 
Posts: 9
Joined: Thu Nov 22, 2018 4:57 am

Re: Firmware Update "broke" my T2

Postby J2Kbr » Mon Mar 18, 2019 6:55 pm

QZ900 wrote:Correct, the light is off. Perhaps it's not an AU error, as the T2 screen just appears to "cycling" or "loading" but never stops on a number. The motion goes top to bottom repeatedly. Really hoping to get this thing working asap. Thanks.

Thank you for the clarification.

Okay, this means the Titan Two is not being able to recognize connection on the output port.

Please try the following if you haven't yet.

1) Change the cable that connects the Titan Two to the Xbox One;

2) Try connect the Titan Two output port on other console or PC to check if the output status led shows green (or at least red).

thanks.
ConsoleTuner Support Team
User avatar
J2Kbr
General of the Army
General of the Army
 
Posts: 17121
Joined: Tue Mar 18, 2014 1:39 pm

Re: Firmware Update "broke" my T2

Postby QZ900 » Tue Mar 19, 2019 12:36 am

Swapped cables, same result, tried another xbox, same result. Output light blinks red when I plug in the cable then turns off.
User avatar
QZ900
Sergeant
Sergeant
 
Posts: 9
Joined: Thu Nov 22, 2018 4:57 am

Re: Firmware Update "broke" my T2

Postby QZ900 » Fri Mar 22, 2019 3:33 pm

Anything? At this point, I'm outside the Amazon return window (purchased in Nov), and just want to get my money back. I got less than 4 months of use out of it. Is there a warranty or exchange policy? Thank you.
User avatar
QZ900
Sergeant
Sergeant
 
Posts: 9
Joined: Thu Nov 22, 2018 4:57 am

Re: Firmware Update "broke" my T2

Postby DontAtMe » Fri Mar 22, 2019 5:40 pm

QZ900 wrote:Anything? At this point, I'm outside the Amazon return window (purchased in Nov), and just want to get my money back. I got less than 4 months of use out of it. Is there a warranty or exchange policy? Thank you.

viewtopic.php?f=2&t=8898#p64352
User avatar
DontAtMe
First Sergeant
First Sergeant
 
Posts: 54
Joined: Tue Oct 02, 2018 4:49 am

PreviousNext

Return to Titan Two Device

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests