why is the input translator different when pressing mouse 2

Gtuner IV general support. Operation, questions, updates, feature request.

why is the input translator different when pressing mouse 2

Postby Nstarnoe » Tue Apr 16, 2019 11:30 pm

How does the input translator work?

When I set up a curve, then it is all nice and fine until I press mouse 2. Its like pressing mouse 2 (ads in game) disables the curve? Why does the translator not consistently convert mouse movement regardless of key presses?

game: fortnite
mouse: logitech g502
User avatar
Nstarnoe
Master Sergeant
Master Sergeant
 
Posts: 38
Joined: Sun Jan 13, 2019 2:19 pm

Re: why is the input translator different when pressing mous

Postby J2Kbr » Thu Apr 18, 2019 2:27 pm

In the "Mouse XY Converter" you can have two settings for HIP (Default) and ADS (Alternate). Change to Alternate and on the combo-box at the right select "Alternate Disabled" is you want use only the Default settings for both HIP and ADS.
ConsoleTuner Support Team
User avatar
J2Kbr
General of the Army
General of the Army
 
Posts: 17313
Joined: Tue Mar 18, 2014 1:39 pm

Re: why is the input translator different when pressing mous

Postby Nstarnoe » Sun Apr 21, 2019 8:23 pm

I had no idea. This is awsome, thank you very much :-)
User avatar
Nstarnoe
Master Sergeant
Master Sergeant
 
Posts: 38
Joined: Sun Jan 13, 2019 2:19 pm


Return to Gtuner IV Support (Titan Two)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests